Mina förutsättningar

Vårt hem efter branden.

Vårt hem efter branden.

Mitt hem brann som jag tidigare nämnde ner till grunden tidigare i vår. Jag och den vän jag då bodde med blev av med allt vi ägde förutom de tillhörigheter vi hade i ekonomibyggnaderna på gården. Våra husdjur, en av bilarna och kläderna på kroppen överlevde hela röran också.

Det första steget togs bara några timmar efter branden då vänner såg till att samla ihop det nödvändigaste samt fickpengar till oss så vi sklle klara oss fram till försäkring, nytt boende och de första inköpen var klara. En insats som var helt otrolig och visade att solidaritet är ett ord som har verklig betydelse. Ett ord som när det fylls med mening är något av det häftigaste och vackraste som finns.

Min kära hund som fick flytta med upp till Stockholm. På bilden agerar han fotomodell för hundhalsband!

Min kära hund som fick flytta med upp till Stockholm. På bilden agerar han fotomodell för hundhalsband!

Nästa steg var bostad. Vi pratade igenom situationen och kom fram till att som situationen såg ut så var det lättast om vi flyttade isär. Eftersom vi bägge var tvungna att börja om så var det lättast att göra det på var sitt håll. Samtidigt behövde min gamle vän Klas Ludwig Otter någon som hjälpte till med hyran då han efter separation helt plötsligt stod där med lite för stor lägenhet och lite för mycket hyra.

Ekvationen tedde sig ju självklar så jag och min hund flyttade således upp till stockholmsförorten där Otter höll till. Otters lägenhet var tydligt inspirerad av det ointresse för inredning som Otter hyser vilket å andra sidan betyder att jag har i stort fria händer vad gäller att utforma de gemensamma utrymmena i lägenheten.

Det här är alltså förutsättningarna när jag nu börjar bygga upp allt från början igen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>