Om ”Cederlund bygger nytt”

”Cederlund bygger nytt” är tänkt som ett litet bihang eller komplement till Punschverandan som i praktiken kommer vara lite av en inrednings- och shopping-blogg. Detta är också anledningen till att vi lägger den separat från ”moderbloggen” Punschverandan. Vi är inte säkra på att alla som läser Punschverandan är intresserade av den typen av poster som planeras här och tvärt om. Den här bloggen kommer också vara mer personlig och enbart ha en skribent, eder Cederlund från Punschverandan.

Bakgrunden är att mitt hem bran ner till grunden tidigare i år, vilket gör att jag hamnade i en situation där jag är tvungen att bygga upp ett nytt hem från grunden. En tanke slog då, varför inte dokumentera hur det långsamt byggs upp och hur jag går tillväga för att utforma ett hem så det så småningom passar en revolutionär gentleman? Det är alltså det som den här bloggen kommer ha som grundidé. Därav att den i hög grad kommer vara en blogg med fokus på inhandlade fynd och inredningstips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>